Cursos i Seminaris de Canicross

Que és el Canicross


El Canicross és una pràctica esportiva que consisteix en córrer amb un gos lligat a la cintura amb un cinturó i una línia de tir que va fins al arnés del gos. Habitualment es practica sobre terra, encara que de forma ocasional es pot practicar sobre neu, corrent aquest cas amb raquetes si és neu tova o amb sabatilles si és dura.

Aquest és un esport especialment indicat per als amants de la natura i dels animals. Gaudir de la natura en companyia d'un bon amic i descobrir una afició en comú amb ell, la passió per córrer, aporten un valor afegit als aficionats al món de les curses de muntanya i alhora amics dels animals.


Seminaris i monogràfics sobre el Canicross


Els seminaris i monogràfics a Cave Canem, escola canina a Barcelona, consisteixen en abordar de manera intensiva temàtiques relacionades amb els treballs esportius canins d’alta competició.

Una d’aquestes disciplines esportives canines és el Canicross, un esport jove, que combina com cap la passió de córrer per la muntanya, amb el gaudi amb els animals. Cada any es va consolidant més a nivell nacional i hi ha més organitzadors que s'animen a incloure a aquesta espectacular disciplina dins de les seves proves.Canicross entrenament


En el canicross el corredor ha de pensar en el seu company d'entrenament tant com en ell mateix. No oblidem, que el gos és un animal tan fidel que en ocasions pot arribar a extrems físics que li poden perjudicar seriosament pel simple fet de seguir corrent al costat del seu amo.


Canicross ensinistrament


A tot Europa el Canicross compta amb molta afició, existint importants campionats dedicats exclusivament a aquesta modalitat i amb un nivell competitiu altíssim. També hi ha una Federació Europea de Canicross.

Si el córrer, en si mateix suposa un gaudi molt especial per a qualsevol corredor, fer-ho en companyia del teu gos li afegeix un toc molt especial, creant un vincle molt fort entre tots dos. A més de ser una motivació extra per sortir a entrenar aquests dies que no ve de gust tant. Així que el gos et veu amb les sabatilles ja no es desenganxa de tu i al final t'acaba encomanant l'energia.

Que necessito per a practicar el Canicross


Per a practicar el Canicross només necessites un arnès especial de tir per al gos, no sent vàlid els arnesos de passeig, una línia de tir amb amortidor i un cinturó de canicross que serà ample per protegir l'esquena del corredor de les estrebades del gos, i sobretot: ganes de disfrutar!

residencia canina ca

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.
Més informació Accepto