Notícies
Fruit de les vostres demandes, ja que sou molts els que ens demaneu de venir a provar un dia el pastoreig amb el vostre gos, hem organitzat un matí de pastoreig a l’Escola Canina Cave Canem. Durant el matí, farem sessions pràctiques amb els propietaris i gossos participants, i donarem alguns conceptes teòrics, bàsics per al pastoreig.

Dia: Diumenge 2 de gener de 2022, de 9 h a 13 h.

Preu del curs: 50 euros/gos (places limitades)

Per poder reservar la vostra plaça, envieu un whatsapp al 639 51 59 53 amb el vostre nom i nom del gos, i us informarem més detalladament.


matí de pastoreig
Com diu el refrany "UN (bon) COMENÇAMENT ÉS LA MEITAT DEL TOT". Veniu a les nostres classes i podreu preparar-vos per començar a ser uns bons propietaris, fins i tot abans de tenir gos! De vegades a l'hora d'adoptar o comprar un gos per a què esdevingui un nou membre de la família, els propietaris ho fan des del desconeixement del què implica la tria de raça i sense saber què necessita realment un gos per a sentir-se bé física i psicològicament. És per això que, abans de tenir gos, podeu assistir a les nostres classes d'ensinistrament, amb teoria i pràctica, per aprendre maneig del gos i com relacionar-nos-hi per evitar futurs problemes. I us podem ajudar a decidir quin és tipus de gos que s'adaptarà millor a les vostres necessitats.
Per aquestes festes, regala vals d'ensinistrament! Vols fer un regal útil i original? Regala tota una experiència! Regala a un propietari un val per ensinistrar el seu gos a l’Escola Canina Cave Canem!


La setmana passada ens va visitar un grup de P5 de l'Escola Poble-Sec de Barcelona que estan fent un projecte sobre els gossos. Van venir a participar de la nostra activitat: "Els gossos ens parlen, t'ajudem a entendre'ls". Esperem haver pogut transmetre als infants el nostre punt de vista i una mica de la nostra filosofia pel que fa al món del gos.


Tot i que és estiu, a l'Escola Canina Cave Canem, no marxem de vacances. Continuem amb les classes d'obediència i socialització canina i entrenant diferents disciplines, com ara el pastoreig! Cliqueu aquí per veure els horaris. I veniu a veure'ns, sense compromís, si esteu interessats en fer classes d'ensinistrament amb el vostre gos i/o voleu treballar alguna disciplina en concret.


Tenim nou flyer! ? Cliqueu per veure'l tot complert. I, si esteu pensant en fer classes d'ensinistrament, veniu a veure'ns, sense compromís, a les nostres instal·lacions de l'Escola Canina Cave Canem. Estem a Sant Martí de Tous, Barcelona. Podreu veure com són les classes d'obediència, com treballen altres propietaris - novells i més veterans - amb el/s seu/s gos/sos i podreu captar una mica la nostra filosofia i la nostra manera d'entendre el món del gos. 

PEUS FREDS (i molls)... ...COR CALENT!

Bona sortida la d'avui! És xulo veure que les bicis, la gent i els altres gossos que se'ns creuen pel camí, els cotxes, els sorolls d'escopeta, etc. no són un problema, tot i que sempre s'ha d'anar en compte.

El proper 2 i 3 de març de 2019 tindrà lloc un seminari de pastoreig impartit per Asier Monasterio a les nostres instal•lacions de l'Escola Canina Cave Canem. No cal massa presentació; Asier Monasterio participa en la disciplina del pastoreig esportiu a nivell europeu i el podem veure habitualment als podis.Una bona ocasió per conèixer i aprendre del seu pastoreig i de la seva manera de treballar.

El passat cap de setmana 15 i 16 de desembre vam rebre de la mà d'Ander Gardeazabal Llonal, un clínic sobre pastoreig, tant a nivell esportiu com de gossos que treballen en ramat. Vam poder veure el treball de 10 gossos de diferents propietaris, diferents nivells, diferents edats i amb diferents necessitats i/o objectius.

Tenim a la vostra disposició jaquetes de CVCNM d'SKYRUN. Ahir la vam poder provar durant el concurs d'obediència i de veritat que escalfa molt. No passareu pas fred aquest hivern! I no s'hi enganxen els pèls de gos. ??

residencia canina ca

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

Propers esdeveniments

facebook
Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.
Més informació Accepto