Ensinistrament intensiu
Ensinistrament de gossos intensiu

Motius ensinistrament intensiu

Normalment els propietaris que decideixen deixar el seu gos o gossos en ensinistrament intensiu, ho fan per:

 • Accelerar el procés d'ensinistrament i millorar l’obediència i la socialització del gos.
 • Treballar una disciplina determinada, com ara el rastreig, el pastoreig esportiu, etc.
 • Solucionar problemes importants i/o conductes indesitjables (ansietat, pors, inseguretat, timidesa excessiva) que només es poden reconduir si el gos està unes setmanes amb un ensinistrador
 • No poder venir a les classes en grup entre setmana, ja que viuen lluny de les nostres instal·lacions de l’Escola i Residència Canina de Sant Martí de Tous.
 • Ensinistrar el seu cadell perquè destrossa la casa, no sap anar amb la corretja o tiba molt, per controlar esfínters i per donar-los unes primeres nocions bàsiques d’obediència.

 • Allotjament ensinistrament intensiu

  Durant l’ensinistrament intensiu el gos està allotjat, de 2 setmanes a 1 mes aproximadament, a la nostra residència canina i es fan dues sessions d’ensinistrament al dia.

  Classes a l’ensinistrament intensiu

  Com que els gossos estan amb nosaltres, fem classes matí i tarda i podem proporcionar-los totes les experiències necessàries (classes individuals, en grup, amb sorolls, adults, nens, vehicles, altres animals, etc.) per a què esdevinguin molt bons gossos.

  Treballar una disciplina canina a l’ensinistrament intensiu               

  En tot moment reben el tracte que necessiten, per a què descobreixin una nova manera de fer i de viure, més tranquil·la i plaent, per a què tinguin unes ordres fiables i així els propietaris puguin gaudir més dels seus gossos o per a què gaudeixin treballant una disciplina canina.

  Durada del curs d’ensinistrament intensiu

  La durada del curs intensiu d’ensinistrament és variable, ja que depèn de cada cas concret i de les necessitats del gos, dels propietaris i dels objectius i el nivell de tècnica que es vulgui assolir.

  Visites dels propietaris durant l’ensinistrament intensiu

  Els propietaris poden venir a veure el seu gos i, de fet, és necessari que vinguin, o bé per començar a fer classes amb ell o per anar seguint la seva evolució i poder transmetre als propietaris tota la informació necessària (consells, trucs, maneig del gos, nocions de cultura canina, etc.) per poder resoldre el seu cas.

  Manteniment després del curs d’ensinistrament intensiu

  Després del curs intensiu és molt recomanable mantenir i continuar el treball fet, venint com a mínim un dia de classes en grup a la setmana durant un temps, fins que els propietaris creguin que ja han aconseguit els objectius que es proposaven i que han desaparegut els problemes que es volien solucionar.

  Tarifes del curs d’ensinistrament intensiu

  Les tarifes del curs intensiu inclouen l’estada a la residència canina, el menjar i les classes d’ensinistrament. Podeu demanar informació dels preus a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al 639 51 59 53.

  residencia canina ca

  Butlletí informatiu

  Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

  Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.
  Més informació Accepto