Notícies
El passat cap de setmana 15 i 16 de desembre vam rebre de la mà d'Ander Gardeazabal Llonal, un clínic sobre pastoreig, tant a nivell esportiu com de gossos que treballen en ramat. Vam poder veure el treball de 10 gossos de diferents propietaris, diferents nivells, diferents edats i amb diferents necessitats i/o objectius.

Tenim a la vostra disposició jaquetes de CVCNM d'SKYRUN. Ahir la vam poder provar durant el concurs d'obediència i de veritat que escalfa molt. No passareu pas fred aquest hivern! I no s'hi enganxen els pèls de gos. 😎😎

Ja fa uns anys que una vegada a l'any fem una prova entre tots els alumnes de CVCNM per tal de valorar a la pista i de manera individual la progressió de cada gos i conductor.

Els border collies van ser creats per a fer de gossos pastor i durant anys han estat seleccionats per fer aquesta feina. A nosaltres ens apassiona aquesta disciplina del pastoreig, i els gossos també en gaudeixen i fa que se sentin útils i realitzats. Se senten gossos!!! Per això entrenem regularment!Tot i que és estiu, a l'Escola Canina Cave Canem, no marxem de vacances. Continuem amb les classes d'obediència i socialització canina! Cliqueu aquí per veure els horaris. I veniu a veure'ns, sense compromís, si esteu interessats en fer classes d'ensinistrament amb el vostre gos.

Ander Gardeazabal ens ha ofert el seu pastoreig a CVCNM, una nova manera de fer i d'estar, nous execicis, moviments diferents....molt contents!!

22/03/2018 Comença la primavera i nosaltres continuem amb les classes d'ensinistrament (obediència, socialització de cadells, iniciació al pastoreig esportiu, i MOLT més!!!). Veniu a veure les classes d'ensinistrament i pregunteu sense compromís!

(Fotografia de Joan Rabell Carulla)

11/03/2018

Diumenge a les 10h vam començar les classes d'obediència i maneig del gos. En acabar, vam sortir de CVCNM per anar a la mil•lenària alzina de Cal Gol, al mateix municipi de Sant Martí de Tous. En aquestes passejades aprofitem diferents circumstàncies per polir exercicis i aclarir dubtes.
Esperem que en gaudíssiu tant com ho vam fer nosaltres!!

Estem molt contents de poder-vos anunciar ja el lloc i les dates de la primera exposició fotogràfica fruit del concurs de fotografia que va tenir lloc a l'Escola Canina Cave Canem el passat 9 d'abril. Serà del 8 al 18 de juny a la Sala Camil Riba, dels Amics de Tous, a Sant Martí de Tous. Carrer Escoles, 15. 

El primer cap de setmana de juny tindrà lloc a l'Escola Canina Cave Canem un seminari d'iniciació a l'Obediència Classe Internacional, per a tots aquells propietaris que vulguin conèixer aquesta disciplina canina.

Butlletí informatiu

Subscriu-te si vols rebre informació sobre cursos i sortides

Canal YouTube

Propers esdeveniments

facebook